Trendyol Süper Lig’de ilk yarı tamamladıktan sonra tek gündemimiz, yapılacak olan transferler.
Ama transferlere gelmeden önce elbette ki geçmemiz gereken önemli bir engel var. Öncelikle transfer tahtasının açılması gerekiyor. Bunun içinde yüklü bir ödeme yapmamız gerekiyor.
İşte bu günlerde camianın en çok üzerinde durduğu konu bu!
İşin en ciddi kısmı ise ödemenin yapılması, transferin açılması ve yeni isimlerin kampa yetiştirilmesi. Kamp 2 Ocak’ta başlayacak. Fazla bir zamanımız olmadığı ortada. Bu kadar kısa sürede tüm bunlar yetiştirilebilir mi bekleyip göreceğiz.
Ama şunun altını kesinlikle çizelim ki yetiştirilmesi çok ama çok büyük önem taşıyor. Ligin ilk yarısında yaşanan sıkıntıların yaşanmaması, gerekli çalışmaların sorunsuz yapılması için kampın eksiksiz başlaması gerekiyor.
Yönetimin önceliği transferin açılması için gereken parayı bulabilmek. Bu nedenle şimdilerde camia derin bir sessizlik içerisinde. Herkes merakla gelişmeleri takip ediyor ama ne bir açıklama ne bir bilgilendirme var.
Bizlerde bu zor süreçte sadece iyi niyetli olarak süreci takip etmekle yetiniyoruz.
Ligin ilk yarısının son haftalarında alınan iyi sonuçların devam etmesi elbette bu günlerde atılacak adımlara, yaşanacak gelişmelere bağlı. İkinci yarıda bizi son derece zor günler bekliyor. Bunu sağır sultan bile biliyor. Bu nedenle yapılacak çalışmalar aslına bakarsanız kulübün kaderini de yakından ilgilendiriyor.
Kısacası bir hafta içinde yapılacak çalışmalar kulübün kaderini çizecek.
Net olarak söylüyorum ki bu bir haftalık arada sakin kalacağız, sabredeceğiz ve yönetimin atacağı adımları bekleyeceğiz.
Bu günler eleştirme ya da sabırsızlık gösterme zamanı değil, sadece destek verme zamanıdır.
Bu kulübün sahipsiz olmadığını biliyoruz. Bu şehri, bu kulübü seven birileri var ve bu dönemde de yalnız bırakmayacaklardır.
Gerekenler en kısa sürede yapılacaktır, bundan kimsenin kuşkusu olmasın













