Galibiyet hasreti nihayet bitti.
Solwie Enerji Erciyes 38 FK, 9 maçlık galibiyet özlemine son verdi.
Dile kolay tam 9 maç.
Diğer maçlara göre farklı ambiyans ve atmosferde oynanan Niğde Belediyespor maçı ve alınan 3 puan. Alınan galibiyetle rahatladık ve nefes aldık.
Mavi-Siyahlı ekip şehrin kalbinde oynadığı maçta gerçek sevdalıları ile 3 puana uzandı. Bu galibiyeti haftalardır çok bekledik.
Çok özlemişiz galibiyeti ve sevinci.
Atılan bir birinden güzel goller ve sevinçlere hep birlikte ortak oldu. Gol atan oyuncular ilkleri yaşadı.
Bu galibiyet Erciyes 38 FK’ya ilaç gibi oldu. Devamını bekliyoruz.
Ligde herkes can derdinde. Camia olarak kalan haftalarda ne kadar toplarsak bizim için o kadar iyi.
Eldeki imkanlarda ve kadro ile bu takım sezonu en iyi yerde noktalayacaktır.
İlk sezonda farklı hesaplar yaparken 9 maçlık seri tüm planları bozdu.
Bu sezon ligde kalıp seneye hedefi olan şampiyonluğu oynayan takım olmak için yönetim gerekeni yapıyor.
Birlikte ve beraberlik ile sezonu sorunsuz tamamlamak gerekiyor. Kalan maçlarda rakiplerimiz can derdinde olacak o yüzden hata yapmamak gerekiyor.
Bu takım şehrin başka markası. O yüzden hep birlikte sahip çıkmak gerekiyor. Şehrin önde gelen isimlerini Erciyes 38 FK maçlarında daha fazla görmek bizleri mutlu eder. Sadece 2-3 kişinin takım değil bu takım Kayseri’nin takımı.













