Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç Bütün Şehir Yasası ile şehrin tamamından sorumlu olunca sadece kent merkezi değil, tüm ilçelere, köylere kadar hizmet götürdü, ayırım yapmadı. Kent merkezinde ne varsa ilçelerde de olmalı dedi ve yaptı. Doğalgazdan kanalizasyonlara, arıtmadan aydınlatmaya, asfalttan spor tesislerine, kütüphanelerden sosyal donatılara kadar çok fazla işte kalıcı eserlere imza attı.
Hizmeti ayırım yapmadan herkese eşit yapmaya büyük özen gösteren Atom Karınca Memduh Büyükkılıç, TOKİ’de asfaltlama çalışmalarına nezaret etti. O bölgede yaşayanların Başkan Memduh Büyükkılıç'a gösterdikleri sevgi ve coşku görülmeye değerdi.
Şehrimizin tanıtımına büyük önem veren Başkan Büyükkılıç, Erciyes'in daha iyi tanıtım ve değerlendirilmesi için çabaladı ve karşılığını da aldı. Dünya Kar Motosikleti Şampiyonası Kayseri’de, Erciyes’te yapılacak. Dünyanın çok önem verdiği, yüzlerce ülkede canlı yayınlanacak bu büyük organizasyonla şehrimiz ve ülkemiz bu sayede daha fazla tanınır, bilinir hale gelecek. Hatırlanacağı gibi Erciyes’te Snowboard, Snowkite ve Kar Voleybolu Dünya ve Avrupa Şampiyonası yapılmış, özellikle Avrupa ülkelerinin Erciyes'i görmesine, tanımasına vesile olmuştu.
Tarıma dayalı organize sanayi kurulmasına da ön ayak olan Başkan Memduh Büyükkılıç bu alanda da çalışmakları yakinen takip ediyor. Kayseri’yi önemli bir tarım ve hayvancılık merkezi yapma çalışmalarını süratle ve aralıksız takip ediyor.
Başkan Kayserispor ile yakından ilgileniyor, her fırsatta kulübü ziyaret ediyor, moral veriyor, destek oluyor. Bu arada kıymetli okur, her zaman olduğu gibi kültür ve sanata büyük önem veren Büyükşehir Belediyesi bu ay ve mart ayında çok dolu, her yaş gurubuna hitap edecek etkinliklerle vatandaşlarımıza hizmet sunacak. Takip etmenizi öneririz.
Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç hizmetleri ile anılan, hizmetlerinden memnun kalınan bir başkan olarak hizmette sınır tanımadan gece gündüz koşuyor(Bürokratları ile geceleri toplantı yapıyor) ve vatandaşlar nezdinde memnuniyet ve karşılığı bulunmasıyla da yeniden başkan adayı gösteriliyor. Allah yar ve yardımcısı olsun, kim bu şehir için bir paslı çivi bile çaksa bundan memnun olmamak elde değil.
GÜNÜN SÖZÜ: Odun yanınca kül olur, insan yanınca kul olur…













