Aday yok, katılım yoğun, karnaval gibi genel kurul..
Amatör camia Mutlu Önal ile çok mutlu..
Kayseri Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu'nun 19. Olağan Genel Kurulu, amatör spor camiasının birlik ve beraberlik içerisinde gerçekleştirdiği önemli organizasyonlardan biri olarak hafızalarda yerini aldı. Genel kurula gösterilen yoğun katılım, amatör sporun Kayseri'de ne kadar güçlü bir yapıya sahip olduğunu bir kez daha gözler önüne serdi.
Yapılan seçim sonucunda mevcut Başkan Mutlu Önal'ın yeniden güven tazelemesi ise aslında sürpriz olmadı. Çünkü göreve geldiği ilk günden itibaren amatör sporun gelişimi için ortaya koyduğu vizyon, hayata geçirdiği projeler ve kulüplerle kurduğu güçlü iletişim, camianın takdirini kazandı, kazanmaya devam ediyor.
Bugün Kayseri amatör sporunda birçok olumlu gelişmeden söz edilebiliyorsa, bunda Mutlu Önal ve ekibinin büyük emeği bulunuyor. Kulüplerin sorunlarına çözüm arayan, gençlerin spor yapabilmesi için imkanları zorlayan ve amatör sporun sesi olmaya çalışan bir yönetim anlayışı ortaya koyuldu. Federasyonun sadece seçim dönemlerinde değil, yılın her gününde sahada olması camianın güvenini artırdı.
Genel kurul salonunda oluşan tablo da bunun en önemli göstergesiydi. Farklı görüşlerden, farklı kulüplerden insanların ortak noktası Kayseri amatör sporunun geleceği oldu. Bu birliktelik ortamı, amatör sporun en büyük kazanımlarından biridir.
Elbette yapılacak daha çok iş, ulaşılacak daha çok hedef var. Ancak istikrarın devam etmesi, projelerin sürdürülebilir olması açısından Mutlu Önal'ın yeniden göreve seçilmesi önemli bir gelişme olarak değerlendirilebilir. Bugün amatör camiada konuşulan en önemli konu umut ve güven. Kulüp yöneticileri, antrenörler, sporcular ve spor emekçileri geleceğe daha olumlu bakıyor. Kısacası Kayseri amatör sporunda herkes çok mutlu. Belki de bunun en büyük nedeni, amatör sporun sorunlarını bilen ve çözüm üretmek için çalışan bir yönetimin iş başında olmasıdır.
Yeni dönemin Kayseri amatör sporuna hayırlı olmasını diliyor, Başkan Mutlu Önal ve yönetim kuruluna başarılar temenni ediyorum.
Güçlü kulüpler, güçlü tesisler ve güçlü Kayseri














