BU REZALETE “DUR” DEYİN

BU REZALETE “DUR” DEYİN

Kayseri’nin önemli statlarından biri olan Vali Muammer Güler’de tribünler resmen ölüme davetiye çıkartıyor. Sporcu velileri, şehrin protokolünü ve valisini bu tribünlerde maç izleyeme davet etti. Kayseri’nin önemli statlarından ve geçmişte Kayseri’de Valilik görevini yapmış bir valinin ismini taşıyan Vali Muammer Güler Stadı hem zemin olarak, hem de tribünler olarak artık yükü kaldıramaz hale geldi.

Tribünlerin durumu adeta ölüme davetiye çıkartıyor. Talasgücü Belediyespor alt yapısının oynadığı bir karşılaşmayı izlemeye gelen sporcu velisi bir anne, “İlla bu tribünde birisinin ölmesi mi gerekiyor. Kayseri’ye yakışmayan bir tribün var ve saha zemininde çocuklarımız oynarken çok zorlanıyor. Büyükşehir’e yakışmayan, büyük bir rezalet var ortada” diyerek yetkilileri göreve çağırdı.

Deprem felaketi öncesi yenilenmesi gündeme gelen ancak, deprem sonrasında yenilenme fikri rafa kalkan Vali Muammer Güler Stadı ne ismine, ne de şehrin büyüklüğüne yakışmayan tribünleri ile adeta harabe bir görüntü sergiliyor. 

Şehrin protokolünü bu tribünlerde maç izlemeye davet eden sporcu velileri ve sporseverler, “Bu tribünlerde maç izleyip, tribünlerden aşağı inmeye çalışsınlar, hayati tehlikelerinin olduğunu görecekler. Valimiz Gökmen Çiçek’e ve şehrin ileri gelenlerine Vali Muammer Güler Stadı tribünlerine ve zeminine el atmaya davet ediyoruz” dedi.


SPOR 24.04.2024 09:53:00 0