SUMUDİCA: “BANA TEKLİF ETTİLER”

SUMUDİCA: “BANA TEKLİF ETTİLER”

Hes Kablo Kayserispor’un Dan Petrescu ile anlaşmasını Romanya’da medyaya değerlendiren Marius Sumudica, ilk olarak teklifin kendisine geldiğini söyledi. Sumudica, “Bildiğim kadarıyla artık tek Rumen koç ben değilim. Kayserispor’dan bana teklif geldi. Olağanüstü, inanılmaz bir teklif yaptılar. Kulüpler arasında saygı var ve ben bu teklifi kabul edemedim, kibarca reddettim. İki gün önce aradılar beni. Başkan ile çok iyi ilişkilerimiz var. Petrescu ile ilgili de görüş aldılar. Petrescu takımı ligde tutmak zorunda. Yoksa bir daha burada antrenman dahi yapamaz” dedi.

“Petrescu’nun yerinde olsaydım kesinlikle son sıradaki takıma gelmezdim” diyen Sumudica, “Petrescu olsaydım son sıraya gelmezdim! Ona şans diliyorum. Onun hakkında çok güzel konuştum, çalışmasını istiyorum. İki sorun var: Süper Ligi bilmemesi onun için çok zor olacak. Transferler ne olursa olsun, zaman onun düşmanıdır. Her 3 günde bir oynuyor, ayrıca takımı tanıması, oyuncuları getirmesi gerekiyor” dedi.

Sumudica, eski CFR antrenörünün kendisiyle iletişime geçmediğini açık bir şekilde yanıtladı. Ayrıca Gaziantep'in antrenörü Petrescu'nun hareketinden rahatsız oldu ve telefonunun kendisi için kapalı olduğunu söyledi.  


SPOR 6.01.2021 10:47:00 0